De dirigent

Willem Loff zwaait de dirigeerstok over het orkest. Geboren in Losser, kwam hij als klein kind al in aanraking met de blaasmuziek. Tot zijn zestiende jaar bespeelde hij de klarinet. Daarna stapte hij over op de besbas , het grootste instrument in de harmonie en fanfare. Op latere leeftijd besloot hij te gaan studeren aan het Twentse conservatorium. Hij studeerde af in 1985 op besbas en hafabra directie. Al snel werd hij een bekend en veelgevraagd dirigent.

dirigent

Het orkest

Momenteel is de bezetting van het orkest ongeveer als volgt; 3 dwarsfluiten, 12 klarinetten, 1 basklarinet,1 fagot, 4 altsaxen, 2 tenorsaxen, 1 baritonsax, 5 hoorns, 3 bugels, 4 trompetten, 3 trombones, 6 baritons, 4 bassen, en 3 slagwekers. We streven er naar om voor ” elck wat wilsch” te spelen.

Ook houden we rekening met de aard van de optredens en met het niveau van de muzikanten. Genres: Operette en musical, Egerländer en marsen. Walsen en Johan Sebastiaan Bach, Tango,s soms ook geijkte harmonie muziek. Modern en wat ouder. Kortom van alles wat en niet te ingewikkeld.

trompetten